Elia-Frank-konsultchef-Castra-Mellansverige

Elia Frank blir ny konsultchef på Castra Mellansverige

Castra Mellansverige har sett en fantastisk tillväxt och har under året vuxit rejält från 0 till 23 konsulter. Vi kan nu med glädje presentera Elia Frank som tillträder som konsultchef för regionen.  

Elia börjar på Castra som konsultchef för regionen Mellansverige men kommer även att jobba med försäljning och rekrytering. Elia berättar mer om vad han ser fram emot i sin nya roll på Castra:

– Framförallt ser jag fram emot att lära känna alla på företaget och att bibehålla den goda sammanhållningen vi redan har idag. Det ska bli roligt att lära mig mer om branschen av kollegorna på Castra samtidigt som jag hoppas kunna bidra med min tidigare kunskap kring nykundsbearbetning. Jag är en tävlingsmänniska så jag ser fram emot att leverera resultat, det ger mig kickar.

Elia är uppvuxen i Norrköping och har studerat företagsekonomi i Kalmar och Linköping. Han har tidigare jobbat som ansvarig säljare i Sverige för Nordic Mochi AB men kommer senast från Rahmqvist och sin roll som Sustainable Workplace Specialist. Elia berättar vidare:

– Jag kom i kontakt med Castra och tyckte att det fanns en schysst företagsamhet inom bolaget. Här jobbar man som ett lag och det finns en stark tillsammans-anda. Den välkomnande känslan, framåttänket och friheten man som medarbetare får tilltalade mig. Jag är som person äventyrlig och har många intressen. Friheten som Castra ger är oerhört viktig för att kunna disponera tiden så som det passar mig och för att kunna få in mina intressen kampsport, naturliv och teater i livet på ett smidigt sätt.

Vi hälsar Elia varmt välkommen till teamet. Vi är otroligt glada att ha honom med på tåget och ser fram emot att ta Castra till nya höjder tillsammans!

Vill du veta mer om Castra eller vill du blev en del av företaget? Läs mer om oss här eller besök vår karriärsida.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator