Elin Toft och Mikael Hammarin, VD på Castra Group AB

Elin Toft blir ny VD för Castra Group AB

Elin Toft har utsetts till ny VD för konsultbolaget Castra Group AB. Mikael Hammarin, grundare och tidigare VD, kommer fortsatt vara aktiv som koncernchef och styrelseordförande.

– Elin var med redan från början när vi startade Castra 2012 så vi har jobbat tätt ihop i sju års tid. Jag är idag glad att presentera Elin som ny VD för företaget, hon är ett självklart val för positionen, säger grundare Mikael Hammarin.

I takt med att Castra växer kraftigt görs denna uppdelning inom organisationen. Företaget ska framåt ges möjligheten att fokusera än hårdare på strategiska frågor såväl som på högt operationellt tryck.

– När Elin började på Castra var hon precis nyutexaminerad från universitetet. Under åren växte hon rejält och helt enligt Castras värderingar så kom det drivet även med stora möjligheter. Roller hon haft på Castra fram till idag innefattar bland annat ekonomichef och operativt ansvarig, och nu går hon in som VD för koncernen. Elin och jag har nu under en längre tid jobbat tillsammans och hon är perfekt för rollen, fortsätter Hammarin.

– Castra är ett roligt och framåtskridande bolag som vi under de senaste sju åren har byggt upp tillsammans med våra fantastiska medarbetare. Jag känner mig glad och hedrad över att ta över VD-rollen i vår koncernmoder. Jag ser fram emot att använda den erfarenhet jag fått under åren till att fortsätta utveckla bolaget och hand i hand med tillväxt, tillsammans med våra medarbetare, skapa stort engagemang och ett bolag vi alla älskar att jobba på, säger Elin Toft.

Castra, grundat 2012, omsatte drygt 125 miljoner kronor i fjol, med en tillväxt på cirka 30 procent. Företaget har idag 150 medarbetare och kontor på 7 orter i Sverige. För ytterligare information se castra.se.