Jonas Elvestål porträttfoto

Jonas Elvestål ska driva vidare Castra Väst IT-Management

Med gedigen erfarenhet av försäljning och rekrytering i konsultbranschen, och med ett brinnande intresse för employer branding, ska Jonas Elvestål driva vidare Castra Väst IT-management.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer vara ansvarig för affärsområdet IT-management där mina uppgifter är att ansvara för alla grymma konsulter samt att hitta nya uppdrag hos befintliga och nya kunder. Jag kommer arbeta nära med övriga kollegor på kontoret i Göteborg och vara en del i Castras fortsatta tillväxt. Tempo och massa glädje hoppas jag kunna bidra med! När Castra växer är det viktigt att jobba på att bibehålla den kultur och känsla som byggts upp under åren. Det vill jag vara en del av!

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag har tidigare arbetat inom branschen och känner en otrolig hunger och drivkraft att göra Castra till det självklara valet av konsultbolag, för både kunder och konsulter! Jag har redan från start fått ett väldigt gott intryck av Castra där dialogen med Linda Swartling och Mikael Hammarin varit avgörande.

Castra är ett lag där vi skapar framgångar tillsammans. Jag har levt mitt liv inom idrotten och lockas av att skapa framgångar tillsammans med andra. Genom att hålla fokus på kvalitet, ha en upplyftande men kravställande kultur passar mig perfekt. Castra är måna om att bygga bolaget tillsammans med medarbetarna och det görs bland annat genom projektgrupper, medarbetarundersökningar, advisory board och delägarskap.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Jag vill vara med på resan som Castra redan påbörjat och ser fram emot att leverera kvalitet både för kund och konsult. Castra är just nu i ett läge där det händer väldigt mycket och jag ser fram emot att bära fanan framåt. Jag kan verkligen stå för det Castra erbjuder sina konsulter vilket är viktigt för mig i dialogen med kunder. Castra erbjuder alla konsulter en balans mellan arbete och fritid, och friheten att bestämma över sin egen lön och semester. Detta gör mig stolt att kunna erbjuda till våra konsulter!

Vad har du tidigare gjort?

I mina unga dagar var det drömmen om att bli handbollsproffs som dominerade! Dock nådde jag inte hela vägen och idag är det gymmet och padel som ersatt den ”drömmen”. Senaste 7-8 åren har jag arbetat med försäljning i rekryterings – och konsultbranschen. Jag har de senaste två åren drivit eget företag med fokus på employer branding, hur man lyckas attrahera och behålla medarbetare.

Vi är otroligt glada att hälsa Jonas Elvestål välkommen till teamet och ser fram emot att ta Castra till nya höjder tillsammans!

 

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator