Porträttbild Matilda

Matilda Björkegren blir konsultchef i Castra Mellansverige

Med gedigen erfarenhet inom HR, försäljning och employer branding kliver nu Matilda Björkegren in som konsultchef i Castra Mellansverige. Hon kommer ha ett brett ansvarsområde inom såväl rekrytering, försäljning samt att ta hand om gemenskapen i Jönköping.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer att ansvara för Jönköpingskontoret och arbeta brett med rekrytering, försäljning, ta hand om våra befintliga konsulter och fortsätta bygga en härlig gemenskap i teamet i Jönköping.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Möjligheten att få jobba på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser! Jag har länge följt Castra och fastnade verkligen för företagskulturen från start. Möjligheterna som finns här med frihet, delaktighet, att få förverkliga sina idéer och tankar och hur man som bolag hela tiden vill framåt och utvecklas går helt i linje med mina värderingar. Därför kändes det naturligt att ansluta till teamet på Castra!             

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har arbetat brett med rekrytering, HR och försäljning, både inom rekryterings- och bemanningsbranschen och internt på flera bolag. Jag har bland annat format och byggt upp en intern rekryteringsfunktion, arbetat med Employer Branding och drivit projekt inom HR i flera teknikbolag.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att utveckla Castra i Jönköping och vara med och fortsätta bygga Sveriges mest attraktiva konsultbolag, tillsammans med drivna, ambitiösa och härliga kollegor!

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Matilda ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om oss

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig