Porträttbild Jenny Karlsson

Möt Jenny Karlsson – säljare på Castra Syd

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. Nu kan vi med glädje presentera Jenny Karlsson som arbetar med försäljning för regionen.

Vad är din roll på Castra?

Jag arbetar med försäljning i region Syd. I min roll har jag ett starkt fokus på nykundsbearbetning och jobbar även tätt med befintliga kunder och partners med syfte att utöka vårt samarbete. Mycket handlar om att ta kontakt, boka möten (i dessa tider främst digitala) och att berätta om hur Castra kan bistå kunden i deras affär. Tillsammans med teamet i Malmö kommer jag bidra till framgång och tillväxt. Jag ser stor potential i bolaget och ser fram emot att vara med på resan!

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag träffade Josefine Övegard och Andreas Hadelöv för ungefär 2 år sedan och har sedan dess sett och följt vad Castra Syd har hittat på via LinkedIn. Har alltid känt att det är ett härligt bolag som verkligen värnar om sina medarbetare. När jag, tidigare i höst, fick chansen att se mig om efter en ny utmaning, kändes det bra att få en kombination av just den härliga känslan i bolaget och fokus sälj och att bygga relationer – det som jag trivs allra bäst med.

Jag tycker det är härligt att se hur Castra utmanar den traditionella modellen kring hur ett konsultbolag ska drivas, att fokusera på att bygga bolaget tillsammans med medarbetarna och att alla får chansen att påverka resan framåt genom bland annat advisory board och delägarskap.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Det är härligt att komma in i ett läge där det händer en massa saker och där fokus är att skapa nya möjligheter. Jag ser verkligen fram emot att träffa många potentiella kunder, lära känna dem och få bli en långsiktig samarbetspartner till dem. Jag ser också fram emot att lära känna våra konsulter, för att stötta och hjälpa dem på deras resa här hos oss på Castra.

Vad har du tidigare gjort?

Är utbildad ekonom och har sedan dess alltid jobbat i en säljande roll. Först inom energibranschen och fiber/stadsnät och senast som Account Manager på Jurek Rekrytering och Bemanning. Jag är alltid nyfiken på att lära känna nya människor och företag. Därför trivs jag trivs i en social roll där jag får chansen att bygga långsiktiga relationer.

Vi hälsar Jenny varmt välkommen till teamet. Vi är otroligt glada att ha henne med på tåget och ser fram emot att ta Castra till nya höjder!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget eller titta in på vår karriärsida för våra lediga tjänster.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator