Möt Sebastian Magnani – Business Manager i Castra Mellansverige

Castra Mellansverige – ett av Castras dotterbolag – växer stadigt och visar en omsättningstillväxt på 173 % senaste verksamhetsåret. Vi kan nu med glädje presentera Sebastian Magnani som tillträder som Business Manager för bolaget.

Vad är din roll på Castra?

I min roll som Business Manager jobbar jag med både nykundsbeartning och relationsbyggande för att utöka våra samarbetsmöjligheter. Jag har även har ett konsultchefsansvar där mycket fokus kommer ligga på konsultvård och att utveckla företagskulturen ytterligare. Jag ser fram emot att vara en del av bolagets fortsatta framfart!

Vad var det som lockade dig till Castra?

För mig symboliserar Castra frihet. Här erbjuds man så mycket mer än ”bara en anställning”. Delägarskap, påverkansmöjligheter och en otroligt stark gemenskap är viktiga byggstenar. Att få chansen att vara med och bygga bolaget tillsammans på detta sätt visar på vilka möjligheter man får här.

Jag har tidigare varit i kontakt med Mikael Fjellström som är VD på Castra Mellansverige och har sedan dess känt en nyfikenhet. När min tidigare kollega Rebecca Kågemyr började jobba på Castra och jag dessutom hörde gott om bolaget på annat håll så föll det sig naturligt att fortsätta konversationen med Mikael.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Jag startade i början på december och det har varit full fart sedan dag ett. Vi växer kraftigt vilket gör det extra roligt att hoppa på tåget! Jag ser fram emot att bygga nya kundsamarbeten samt vårda och leverera på de många avtal vi idag har.

Här är det fokus på kvalitet och inte kvantitet, det är en upplyftande kultur och man ser individen. Det ska bli roligt att utvecklas personligt och professionellt i min chefsroll och att bygga ett starkt Castra-lag internt.

Vad har du tidigare gjort?

Jag jobbade under en lång tid som säljare inom telekombranschen. Därefter gick jag över till bemanningsbranschen och Academic Work där jag jobbade som Account Manager i regionen.

Vi hälsar Sebastian varmt välkommen till teamet. Vi är otroligt glada att ha honom med på tåget och ser fram emot att ta Castra till nya höjder!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget eller titta in på vår karriärsida för våra lediga tjänster.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator