Sofia Åckander rekryterare på Castra Väst

Möt Sofia Åckander – rekryterare på Castra Väst

Castra fortsätter att växa och redovisar en omsättningstillväxt på 30% från föregående verksamhetsår. Vi kan nu med glädje presentera Sofia Åckander som tillträdde som rekryterare för Castra Väst tidigare i höstas.

Vad är din roll på Castra?

I min roll har jag har det övergripande ansvaret för rekryteringen i Göteborg. Jag har ett tätt samarbete med våra affärsområdesansvariga för att tillgodose företagets behov med rätt kandidater och därefter matchar vi kandidaterna till rätt uppdrag. Employer branding och rekryteringsmarknadsföring går också in en del i min roll där jag jobbar tillsammans med marknadsavdelningen.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag kommer tidigare från ett stort bolag där beslut tog lång tid. Castra är ett flexibelt, mindre bolag med snabba beslutsvägar. Jag ville till ett företag med högt tempo, stor flexibilitet och där man som medarbetare har chans att påverka. Dessutom fick jag ett väldigt bra intryck av teamet och företagskulturen redan från start, någonting jag värdesätter högt för att trivas på jobbet.

I min roll som rekryterare och när jag träffar kandidater är det viktigt att jag kan stå för företagets konsulterbjudande. Enligt mig är Castras modell och erbjudande unikt på marknaden och jag ser fram emot att träffa fler härliga konsulter och hjälpa dem till en anställning hos oss.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Nu har jag varit på Castra i snart 6 månader och jag känner att jag utvecklas för var dag som går. Jag ser fram emot att ta tillvara på möjligheten att påverka Castras väg framåt och att vara en del av vår fortsatta tillväxt. Vi är ett härligt gäng med många bra idéer och stark framåtanda. Det ska bli spännande att följa med på resan och ta bolaget till nya höjder tillsammans med teamet på Castra Väst.

Vill du veta mer om Castra eller se mer av Sofia?

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator