Porträttbild Jessica

Säg hej till Jessica Björnhage – vår nya Business Support i Castra Syd

Castra Syd fortsätter att växa och tar nu in Jessica Björnhage på rollen som Business Support. Med gedigen erfarenhet av kundservice inom främst resebranschen ska nu Jessica stötta med såväl administrativa frågor som planering av resor och event.

Vad är din roll på Castra?

Min roll som Business support är att stötta mina kollegor på insidan samt våra konsulter i olika administrativa frågor. Utöver det är det en bred och varierad roll med allt från kontorsrelaterade uppgifter till planering av resor och event.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Människorna som jobbar på Castra! Det är ett härligt företag med mycket energi och nytänkande, vilket gör att varje dag inte blir den andra lik. Och så lockades jag av att detta är en ny roll som jag får möjlighet att utforma och påverka själv.           

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har främst erfarenhet av olika roller inom resebranschen. Allt från arbete i flygplatsmiljö och på affärsresebyrå till att ansvara för utbildning inom bokning och kundservice på flygbolag. Jag har även drivit egen barnklädesbutik i några år. Det som genomsyrar allt jag har gjort är att jag har haft mycket kundkontakt och är van vid att hjälpa människor i olika situationer.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att få lära mig en helt ny bransch och komma in i Castras företagskultur. Och det känns spännande att se hur min roll kommer att utvecklas framöver och hur jag kan bidra på bästa sätt.

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Jessica ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om oss

 

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig