Porträttbild Ernad

Vi välkomnar Ernad Muratagic som nationell partneransvarig inom Castrakoncernen

Nu förstärker vi vårt arbete inom offentlig sektor där Ernad Muratagic kliver in som partneransvarig för koncernen. Målet är att förstärka underleverantörsnätverket för att kunna tillsätta våra uppdrag i större omfattning samt öka hit-rate på kunder inom offentlig sektor.

Vad är din roll på Castra?

 

Min roll på Castra är partneransvarig där arbetsuppgifterna mestadels består av att hitta lämpliga underleverantörer samt underkonsulter för våra offentliga uppdrag när vi inte har en egen Castrakonsult till uppdragen. Målet är att bygga upp ett starkt underleverantörsnätverk och kunna tillsätta våra uppdrag i större omfattning men även öka hit-rate på våra offentliga kunder.  

Vad var det som lockade dig till Castra?

Det som lockade mig mest var engagemanget i bolaget. Friheten över att styra sin egen vardag men även att Castra är ett bolag som är på framfart där jag vill vara med och bidra.           

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har tidigare arbetat med sälj och affärsutveckling i olika former sedan 12 år tillbaka, mestadels inom IT och kommunikation. Jag har även en bakgrund inom elitfotbollen.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Det som jag ser framemot på Castra är att få fortsätta utveckla affärsområdet jag kommer ansvara för samt vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt.

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Ernad ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om oss

 

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig