Porträttbild Dino

Vi välkomnar Dino Semovic som Account Manager för Castra Öst

Med glädje kan vi presentera Dino Semovic som jobbar med försäljning för regionen i Castra Öst. Hans tidigare erfarenheter och kunskap passar perfekt för att bygga relationer med våra kunder där fokuset kommer vara att ta hand om Castras nya och befintliga kunder på bästa sätt.

Vad är din roll på Castra?

Min roll på Castra är att etablera kontakt med nya kunder och samtidigt värna om relationen med företag där vi redan har goda samarbeten idag. Min uppgift är att förstå deras behov och se till att de tillgodoses genom att matcha dessa med våra kompetenta konsulter så att rätt person hamnar på rätt plats.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Semir Jasarevic, Castra Östs VD, är en vän till mig sedan tidigare och en person som jag ser upp till i väldigt många avseenden. Kontakten mellan oss etablerades genom fotbollen där vi har spelat i samma lag och levererat goda resultat ihop. Efter att ha hört mycket positivt om Castra genom honom så kändes det givet att, när frågan om jag ville kliva ombord kom, försöka omsätta vårt goda samarbete på fotbollsplanen till att uträtta stora saker ihop även för Castra.

Hur ser din bakgrund ut?

Den största delen av mitt arbetsliv har jag jobbat inom skolvärlden där jag har haft olika roller. I min senaste roll som studie- och yrkesvägledare på en högstadieskola gick mitt jobb ut på att vägleda ungdomar att hitta rätt utbildning utifrån deras egna förutsättningar, drömmar och mål.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Att hitta massor med spännande bolag att samarbeta med så att våra konsulter får roliga uppdrag! Jag ser även fram emot att lära mig mer om branschen. IT är något helt nytt för mig men har länge varit något som jag har fascinerats av. Som tur är har jag extremt kunniga kollegor som har den erfarenheten och som gärna delar med sig av sin kunskap.

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Porträttbild Olivia Boe

Olivia Boe

Projektkoordinator