Porträttbild Philip Sjöström

Vi välkomnar Philip Sjöström som en del av Castra Mellansverige

Med tidigare erfarenhet från HR och rekrytering ska nu Philip Sjöström axla rollen som rekryteringsansvarig för Castra Mellansverige. Här ser han fram emot att få jobba med flera olika typer av roller och hitta olika vägar för att attrahera rätt talang till oss.

Vad är din roll på Castra?

Jag går in som rekryteringsansvarig för Castra Mellansverige. I denna roll kommer jag att arbeta mycket med search, hitta olika vägar för att attrahera rätt talang till oss, samt arbeta med att bygga upp vår externa pipeline. Jag kommer också arbeta för att förstärka kandidatupplevelsen och se till att Castra i ett tidigt stadie ses som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Dessutom kommer jag ha tätt samarbeta med Mikael, Petter, Sebastian, Elia och Rebecca i frågor om sälj, partnerskap och rekrytering.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag fick ett väldigt gott bemötande direkt av Mikael och det interna teamet, och för mig är trevliga kollegor det viktigaste för att jag ska trivas på en arbetsplats. Att Castra dessutom var utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser lockade, för det måste betyda att man arbetar för att se till sina anställdas trevnad.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag är utbildad personalvetare från Jönköpings Universitet. Direkt efter studierna flyttade jag till Prag där jag arbetade i tudelad roll som Junior rekryterare/HR generalist. Därifrån har jag arbetat med rekrytering i olika företag. Allt från stora internationella bolag till nu senast ett IT-konsultbolag som arbetar lite mer nichat än Castra.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att arbeta med rekrytering i ett så agilt företag. Som rekryterare tycker jag också om när man jobbar med flera olika typer av roller. Att det händer väldigt mycket på Castra just nu är spännande och det ska bli kul att vara med på den här tillväxtresan.

Vi är superglada över att ha Philip ombord hos oss!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig