Vi välkomnar Sofie Setterberg som Business Controller till koncernen

Castra-koncernen fortsätter växa och satsar nu på en ny funktion som ska stötta den fortsatta tillväxtresan. Vi kan nu med glädje välkomna Sofie Setterberg som tillträder som Business Controller för koncernen. Hon kommer att stötta ledningsgruppens arbete framåt.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer arbeta som Business Controller på Castra som är en ny funktion inom koncernen. I min roll kommer jag att avlasta vår koncern-VD samt agera bollplank och stötta ledningen i respektive dotterbolag.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag kommer närmast från Stena-sfären där jag var kreditchef och innan dess har jag varit på ett investment bolag i Luxemburg. Nu ser jag fram emot att få sätta klorna i en ny bransch!

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att vara en del av ett bolag som värdesätter sin personal och som satsar på kvalité. Castra lever upp till sina värdeord vilket är en viktig aspekt för mig. Det känns verkligen som ett bolag som jag kan se mig själv växa och utvecklas tillsammans med.

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Sofie ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig