Castra Group AB ökad omsättning

Castras årsredovisning visar en omsättningstillväxt på 30%

Castras årsredovisning visar en omsättning på drygt 125 miljoner kronor för verksamhetsåret 2018/2019. Det motsvarar en tillväxt på 30 procent. Konsultgruppen finns nu på 7 orter och består av 150 medarbetare.

Verksamhetsåret 2018/2019 har inneburit rekordhög omsättning för Castra som fortsätter att växa i hög takt. Koncernen redovisar en omsättning på drygt 125 miljoner kronor, en ökning från föregående verksamhetsår om cirka 30 procent.

– Efterfrågan på våra tjänster har varit hög under året och fler avtal med större kunder har tecknats. Vi inledde spännande projekt och välkomnade nya kollegor, samtidigt som vi bibehöll en stabil omsättningstillväxt. Starkt fokus på vårt kulturarbete gör att vi lockar de bästa konsulterna till oss. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan från våra kunder och kör nu full fart framåt, säger Elin Toft, VD på Castra Group AB.

Med satsningar kring offentlig sektor, fokus på våra medarbetare och på kundrelationer bedöms bolagets marknadsmässiga förutsättningar vara mycket goda framåt.

Vill du veta mer om oss eller bli en del av Castra? Läs mer om oss eller kika in på vår karriärsida.