Porträttbild Patrick Kinni

Patrick Kinni blir en del av Castra Öst

Med den spännande titeln som Recruitment & Mood Management kommer nu Patrick Kinni att axla rollen som rekryterare i Castra Öst​. Genom hans tidigare erfarenhet som rekryteringschef inom IT-konsultbranschen kommer han kunna bidra med kunskap inom såväl konsultvård som rekrytering.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer att arbeta i en bred roll. Det innefattar rekrytering av nya konsulter samt även att vårda våra befintliga och fortsätta bygga en härlig gemenskap i teamet.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Det var en kombination av att jag hört gott om bolaget och affärsmodellen, men den stora anledningen var kollegorna i Stockholm som är otroligt drivna och sjysta. Jag tror på att omge mig med rätt människor och det är något jag helt klart lyckats med hos Castra Öst.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har en rätt blandad bakgrund med allt från teknisk kundservice till sälj och projektledning. Senast kommer jag från IT-konsultbranschen, där jag spenderade sista åren som leveransansvarig och rekryteringschef.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Att lära känna alla duktiga konsulter och utbyta erfarenheter. Jag älskar att lära mig nya saker!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig