fbpx
Porträttbild Dino

Vi välkomnar Dino Semovic som Account Manager för Castra Öst

Olivia Boe,

Med glädje kan vi presentera Dino Semovic som jobbar med försäljning för regionen i Castra Öst. Hans tidigare erfarenheter och kunskap passar perfekt för att etablera kontakt och skapa relationer med nya kunder i bolaget, där fokuset kommer att vara att ta hand om både nya och våra egna kunder på bästa sätt.

» Läs mer

Porträttbild Madeleine Linge

Madeleine Linge blir Rekryteringsansvarig i Castra Väst

Olivia Boe,

Castra fortsätter att växa i raketfart och Madeleine Linge är det senaste tillskottet i Castra Väst. Med ett brinnande intresse och kunskap inom employer branding så tillträder Madeleine som Rekryteringsansvarig, med fokus på det strategiska arbetet kring personaltillväxt i bolaget.

» Läs mer

Castra Sveriges Bästa Arbetsplatser

Castra utses återigen till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

Castra hamnar för andra året i rad på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Årets vinnare korades 25 mars 2021 av Great Place to Work®. Totalt deltog över 200 företag och Castra klättrade upp på en sjätteplats plats i kategorin medelstora företag. Castra har de senaste fyra åren blivit certifierade av organisationen och har även kammat hem en plats på listan över de bästa arbetsplatserna i landet de senaste två åren.

» Läs mer

Castras koncernredovisning: fler ramavtal och kraftigt ökad försäljning

Hilda Hammarin,

Castra växer i snabb takt och verksamhetsåret 2019/2020 har inneburit både utmaningar och framgång för koncernen. Personalstyrkan och försäljningen har återigen ökat kraftigt och trots coronaspridningen i världen står Castra förhållandevis starkt. Nu listar vi årets 4 höjdpunkter och ser fram emot 2021!

» Läs mer

Kor betar på grön äng

Jordbruksverket och Castra sluter ramavtal

Castra har efter upphandling tilldelats ramavtal med Jordbruksverket. Ramavtalet innefattar IT-konsulttjänster inom systemutveckling och systemförvaltning och sträcker sig i två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Det beräknade behovet uppskattas till 100 000 timmar per år. Castra har i hård konkurrens tilldelats ramavtal som 1 av totalt 5 leverantörer.

» Läs mer

Linda Hansen-Gjerling

Castra Väst växer vidare in i 2021

Castra,

Efter en utmanande vår 2020, på grund av i synnerhet Covid-19, så är Castra Väst återigen tillbaka på tillväxtspåret. Linda Swartlig, VD på Castra Väst reflekterar över det gångna året och framtiden.

» Läs mer

Porträttbild Jenny Karlsson

Möt Jenny Karlsson – säljare på Castra Syd

Hilda Hammarin,

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. Nu kan vi med glädje presentera Jenny Karlsson som arbetar med försäljning för regionen.

» Läs mer

Tester utförs på Folkhälsomyndighetens säkerhetslaboratorie

Folkhälsomyndigheten tilldelar ramavtal till Castra

Castra,

Folkhälsomyndigheten har upphandlat IT-konsulttjänster och har i sitt tilldelningsbeslut meddelat att de avser att teckna ramavtal med Castra. Castra har, som enda leverantör, vunnit avtal på samtliga tre anbudsområden i Solna.

» Läs mer

Castra öppnar för samarbeten i Eskilstuna med omnejd

Castra,

Castra växer i rekordfart och expanderar sin närvaro i Eskilstuna. Med nya kunder på väg in ökar efterfrågan på kompetens. Därför söker vi nu nya bolag och/eller konsulter inom ett antal kompetensområden i regionen att samarbeta med.

» Läs mer

Castra vinner ramavtal med Sysav

Castra vinner ramavtal med Sysav

Castra,

Castra är en av flera leverantörer som har vunnit ramavtal med Försäkringskassan. Avtalet avser konsulttjänster inom IT-produktion och IT-infrastruktur.

» Läs mer

Castra utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020

Castra utsågs 21 mars 2020 till en av Sveriges bästa arbetsplatser när årets vinnare korades av Great Place to Work®. Castra har de senaste tre åren blivit certifierade av organisationen men kammade i år även hem en plats på listan över de bästa arbetsplatserna i landet.

» Läs mer

Linda Hansen-Gjerling

Linda Hansen-Gjerling blir VD för Castra Väst

Castra fortsätter att växa i raketfart och rekryterar Linda Hansen-Gjerling som VD för Castra Väst. Linda kommer närmast från rollen som regionchef på Centric i Göteborg där hon bidragit till att bygga upp deras verksamhet i regionen. Hon tillträder sin tjänst den 20 april 2020.

» Läs mer

Tänkande kring kvalitet

Och till sist, lite kvalitet

Karl Almén Burman,

Karl Almén Burman skriver om varför vi måste diskutera kvalitet dagligen för att undvika att hamra in den viktigaste egenskapen sist av allt.

» Läs mer

Castra firar att vi nått 150 medarbetare

Castra firar 150 medarbetare

Castra,

Castra fortsätter växa rejält och firar nu att vi är hela 150 fantastiska medarbetare! Bolaget startade 2012 och på bara 7 år har vi nått 150 medarbetare och etablerat oss på 6 orter i Sverige.

» Läs mer

Castra sponsrar Team Rynkeby – God Morgon

Castra,

Vi på Castra har i år valt att sponsra Team Rynkeby – God Morgon som är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer.

» Läs mer

Nishbolaget Castra Väst Management startar i Väst

Castra,

Vår managementsatsning består av högkompetenta verksamhetsutvecklare, projektledare, organisationskonsulter och affärskonsulter. Castra erbjuder delägande, plats i styrelse/advisory board och en stor möjlighet att skapa den verksamhet just du vill skapa! Castra har en mängd ramavtal, nischade …

» Läs mer

Castra ökade omsättningen med 66% under 2018

Castra,

Förra veckan gick vi ut med att vi i maj 2018 firade att vi nått 100 konsulter. Nu kan vi stolt konstatera att även Castras omsättning ökat marknat under året! 2018 var ett riktigt succéår i Castras …

» Läs mer

Castra certifierade Great Place to Work!

Castra,

Bolaget blev under verksamhetsåret certifierat av ”Great Place to Work”. Certifieringen grundar sig på Great Place to Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

» Läs mer