fbpx

Castra öppnar för samarbeten i Eskilstuna med omnejd

Castra,

Castra växer i rekordfart och expanderar sin närvaro i Eskilstuna. Med nya kunder på väg in ökar efterfrågan på kompetens. Därför söker vi nu nya bolag och/eller konsulter inom ett antal kompetensområden i regionen att samarbeta med.

» Läs mer

Castra vinner ramavtal med Sysav

Castra vinner ramavtal med Sysav

Castra,

Castra är en av flera leverantörer som har vunnit ramavtal med Försäkringskassan. Avtalet avser konsulttjänster inom IT-produktion och IT-infrastruktur.

» Läs mer

Castra utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020

Castra utsågs 21 mars 2020 till en av Sveriges bästa arbetsplatser när årets vinnare korades av Great Place to Work®. Castra har de senaste tre åren blivit certifierade av organisationen men kammade i år även hem en plats på listan över de bästa arbetsplatserna i landet.

» Läs mer

Linda Hansen-Gjerling

Linda Hansen-Gjerling blir VD för Castra Väst

Castra fortsätter att växa i raketfart och rekryterar Linda Hansen-Gjerling som VD för Castra Väst. Linda kommer närmast från rollen som regionchef på Centric i Göteborg där hon bidragit till att bygga upp deras verksamhet i regionen. Hon tillträder sin tjänst den 20 april 2020.

» Läs mer

Tänkande kring kvalitet

Och till sist, lite kvalitet

Karl Almén Burman,

Karl Almén Burman skriver om varför vi måste diskutera kvalitet dagligen för att undvika att hamra in den viktigaste egenskapen sist av allt.

» Läs mer

Castra firar att vi nått 150 medarbetare

Castra firar 150 medarbetare

Castra,

Castra fortsätter växa rejält och firar nu att vi är hela 150 fantastiska medarbetare! Bolaget startade 2012 och på bara 7 år har vi nått 150 medarbetare och etablerat oss på 6 orter i Sverige.

» Läs mer

Porträttbild Maria Olsson, affärsutvecklare av Castra Syd industriteknik

Hon ska driva industriteknik i Castra Syd

Hilda Hammarin,

Castra gick för ett par veckor sedan ut med nyheten om att vi nu satsar på Industriteknik i Castra Syd. Vi kan nu stolt presentera Maria Olsson som affärsutvecklare Industriteknik.

» Läs mer

Castra sponsrar Team Rynkeby – God Morgon

Castra,

Vi på Castra har i år valt att sponsra Team Rynkeby – God Morgon som är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer.

» Läs mer

Nishbolaget Castra Väst Management startar i Väst

Castra,

Vår managementsatsning består av högkompetenta verksamhetsutvecklare, projektledare, organisationskonsulter och affärskonsulter. Castra erbjuder delägande, plats i styrelse/advisory board och en stor möjlighet att skapa den verksamhet just du vill skapa! Castra har en mängd ramavtal, nischade …

» Läs mer

Castra ökade omsättningen med 66% under 2018

Castra,

Förra veckan gick vi ut med att vi i maj 2018 firade att vi nått 100 konsulter. Nu kan vi stolt konstatera att även Castras omsättning ökat marknat under året! 2018 var ett riktigt succéår i Castras …

» Läs mer

Castra certifierade Great Place to Work!

Castra,

Bolaget blev under verksamhetsåret certifierat av ”Great Place to Work”. Certifieringen grundar sig på Great Place to Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

» Läs mer